Amanida de síndria amb formatge "Feta"

Es tracta d'una recepta lleugera i refrescant que incorpora una de les fruites estrella de l'estiu. La curiosa combinació de la síndria amb el formatge feta, farà que aquesta amanida sigui una de les teves preferides.

Ingredients

  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 2 cullerades de vinagre de Mòdena
  • 1 grapat de ruca fresca
  • Unes fulletes de menta una culleradeta de mostassa
  • El suc de mitja llimona
  • Sal i pebre negre i vermell
  • 400 g formatge de Fetta ( o altre al gust)
  • 800 g de síndria sense pell
  • 200 g d'ametlles

4 racions

Elaboració

Posem les fulles de ruca en un plat fondo. A continuació, traiem les llavors de la síndria, la tallem a trossos i l'afegim al plat. Hi incorporem després les ametlles pelades, el formatge de Fetta i un parell de fulles de menta.
Per fer la salsa, barregem el vinagre amb el suc de llimona i l'oli d'oliva. Salpebrem al gust i ho barregem bé. Ja només queda afegir-ho a l'amanida, i llest!

35min

Notes

lo important es que sigui ben fret, també podriem posar uns pistatxos.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3241 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: