Fusilli lunghi a la marinera

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 grams de fusilli lunghi
  • Quatre cananes de mida mitjana
  • Aigua
  • Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
  • 400 grams de vianda de musclos congelada
  • 600 grams de gambes pelades de mida mitjana congelades
  • Julivert picolat
  • Una fulla de llorer
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc
  • Sal
  • Mantega
  • Tres alls laminats
  • Dues cebes tendres picolades

5 racions

Utensilis

Un wok gran
Una cassola metàl·lica fonda
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, un polsim de sal i una mica de mantega, posem a coure la pasta trencada en trossos regulars fins que estigui cuita al "dente", i tot seguit l'escorrem i la reservem.
A part, netegem les cananes, les tallem en trossos petits, i les saltem en el wok amb un raig d'oli d'oliva fins que estiguin gairebé cuites, i tot seguit hi afegim: les cebes, els alls i la fulla de llorer.
Quan tot plegat ja està ben fregit, hi afegim: els musclos, les gambes, tres cullerots de sofregit de tomàquet i un got de vi blanc, i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim dos cullerots de fumet de peix, i a foc baix deixem que arrenqui el bull uns dotze minuts.
A continuació, hi afegim la pasta, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i amb el mànec del wok hi donem unes voltes, i tot seguit ho espolsem amb força julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula en cinc plats fondos.

1h

Notes

Aquest tipus de pasta. la podreu trobar en els supermercats SPAR, de la marca Garofalo.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

558 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!