Truita d'espĂ rrecs i cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
EstaciĂł:
Dificultat: Inexperts

ValoraciĂł: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 300 gr. d'espĂ recs verds
  • 150 gr. de cansalada fumada a tires.
  • 4 ous
  • Sal
  • Oli
  • Fulla de llorer

4 racions

ElaboraciĂł

Netejar els espĂ rrecs, trossejar-los i bullir-los amb el llorer i una mica de sal. Un cop cuits, escorrer i reservar.
Saltejar la cansalada a la paella amb una mica d'oli. Afegir els espĂ rrecs. Remenar.
Afegir els 4 ous batuts amb una mica de sal i fer la truita.

25min

Notes

Al hivern es pot fer amb espĂ rrecs. a l'estiu amb bajoquetes tendres.
Per acompanyar: una bona amanida de tomaca i formatge fresc.

Per


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Truita d'espĂ rrecs i cansalada

Enllaça aquesta recepta:

575 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!