Picantons a la mostassa amb patates a la papillota

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Dos pollastrons
  • Dues patates a la papillota [Veure recepta]
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Mostassa a l'antiga
  • Mel
  • Herbes provençals
  • Pebre vermell dolç
  • Quatre alls aixafats
  • Dues fulles de llorer
  • Conyac
  • Una llimona

4 racions

Utensilis

Una safata refractària gran
Una safata fonda pel forn
Un bol de vidre mitjà
Un pinzell
Unes tisores
Paper d'alumini
Un batedor de varetes
Quatre plats de porcellana grans

Elaboració

Primerament, fem les patates a la papillota com explico a la meva recepta, i un cop cuites, les reservem.
Seguidament, agafem els picantons, els netegem i els tallem en dues meitats a lo llarg, els posem en una safata refractària salpebrats, i els espolsem amb les herbes provençals.
Tot seguit hi afegim: dues fulles de llorer, una llimona tallada a trossos, els alls aixafats, ho reguem amb un bon raig de conyac i un bon raig d'oli d'oliva, i ho enfornem a 180º,tot girant-los de tant en tant, fins que ja estiguin gairebé cuits.
A continuació, els retirem del forn, i els pintem amb una barreja que hem fet en un bol de vidre, amb un raig de mel i la mostassa a la antiga, ben remenades amb el batedor de varetes, i els tornem a enfornar, fins que estiguin ben cuits, i la mostassa hagi fet una crosta, i els traiem del forn, i posem una meitat de picantó en cada plat, amb mitja patata a la papillota com a guarnició, amb un polsim de sal i pebre vermell i un raig d'oli d'oliva, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1864 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: