Picantons a la mostassa amb patates a la papillota
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos pollastrons
- Dues patates a la papillota
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Mostassa a l'antiga
- Mel
- Herbes provençals
- Pebre vermell dolç
- Quatre alls aixafats
- Dues fulles de llorer
- Conyac
- Una llimona
4 racions
Utensilis
Una safata refractària gran
Una safata fonda pel forn
Un bol de vidre mitjà
Un pinzell
Unes tisores
Paper d'alumini
Un batedor de varetes
Quatre plats de porcellana grans
Elaboració
Primerament, fem les patates a la papillota com explico a la meva recepta, i un cop cuites, les reservem.
Seguidament, agafem els picantons, els netegem i els tallem en dues meitats a lo llarg, els posem en una safata refractària salpebrats, i els espolsem amb les herbes provençals.
Tot seguit hi afegim: dues fulles de llorer, una llimona tallada a trossos, els alls aixafats, ho reguem amb un bon raig de conyac i un bon raig d'oli d'oliva, i ho enfornem a 180º,tot girant-los de tant en tant, fins que ja estiguin gairebé cuits.
A continuació, els retirem del forn, i els pintem amb una barreja que hem fet en un bol de vidre, amb un raig de mel i la mostassa a la antiga, ben remenades amb el batedor de varetes, i els tornem a enfornar, fins que estiguin ben cuits, i la mostassa hagi fet una crosta, i els traiem del forn, i posem una meitat de picantó en cada plat, amb mitja patata a la papillota com a guarnició, amb un polsim de sal i pebre vermell i un raig d'oli d'oliva, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor-hivern La cuina dels rostits Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1672 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.