Arròs amb botifarra

Ingredients

  • 180-200 grams d'arròs
  • 2 botifarres de vedella o pollastre*
  • Mitja ceba
  • Mig pebrot verd
  • 1 gra d'all
  • 500 ml de brou de pollastre

2 racions

Elaboració

1. Comencem fent un sofregit amb la ceba, l'all i el pebrot tot ben picat a foc lent.
2. Un cop fet el sofregit hi afegim les botifarres tallades a trossos de mos i les saltem fins que quedin ben daurades.
3. Incorporem l'arròs i el refoguem perquè agafi el gust del sofregit i la botifarra.
4. Cobrim amb el brou (aproximadament dues parts i mitja per una part d'arròs) i deixem que es faci uns 18-20 minuts, primer amb un cop de foc fort i després a foc suau.

Notes

* Jo personalment procuro no menjar porc, però potser algú altre faria aquesta recepta amb botifarra normal de porc.
Si ho volem una mica més fortet de gust podem posar-hi el doble d'all (un gra per persona).


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

422 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!