Vichyssoise de pèsols amb llagostins i rosella

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 g de pèsols desgranats
  • 8 llagostins frescos
  • 1 patata
  • 2 cebes tendres
  • Oli d’oliva verge extra
  • 100 ml de crema de llet
  • Sal i pebre
  • Llavors de rosella

4 racions

Elaboració

En una paella amb una mica d’oli, caramel·litzem les cebes tendres a foc baix, fins que la veiem transparent. Ho reservem.
Mentre caramel·litzem les cebes, posem una cassola al foc amb aigua i sal i bullim els pèsols uns 3 minuts, els retirem, els colem, reservant una mica de l’aigua de bullir-los, uns 150 ml.
Pelem, rentem i tallem a trossos la patata i la coem amb l'aigua de bullir els pèsols uns 15 - 20 minuts.
Amb la batedora elèctrica triturem els pèsols i els trossos de patata amb la ceba que teníem reservada, amb uns 150 ml de l'aigua de bullir-los i la crema de llet, fins aconseguir un puré. Passem el puré per un colador xinès per eliminar les pells que hagin pogut quedar.
Rectifiquem de sal i pebre i ho reservem.
Pelem els llagostins i els hi trèiem els caps i la closca del cost deixant la cua i els passem
per una paella amb una mica d’oli, uns 2 minuts.
Fiquem la crema a la nevera una hora més o menys.
Posem la crema de pèsols freda en un plat fondo, posem els 2 llagostins per persona trossejats
dins el plat.
Per acabar el plat, fem un cordo amb l’oli d'oliva verge extra voltant i acabem tirant llavors
de rosella. Ja es pot servir.

35min


Recepta de cuina de Vichyssoise de pèsols amb llagostins i rosella

Vichyssoise de pèsols amb llagostins i rosella.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

662 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!