Dauets de filet de vedella amb bolets de temporada i suau salsa al pebre verd

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g de filet de vedella tallat a daus petits
  • 100 g de xampinyons o bolets de temporada
  • 1 ceba petita
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva

Per la salsa al pebre verd:

  • 20 g de farina de blat de moro
  • Una mica d'aigua freda
  • Boles de pebre verd
  • Una mica de crema de llet
  • 125 ml de brou de vedella
  • Un rajolí de brandi
  • Mantega

2 racions

Elaboració

De la salsa al pebre verd:

En un bol hi posem la farina de blat i l'aigua freda ho remanem i ho posem en una salsera.
A continuació, daurem la mantega en una paella, després hi fregim el pebre verd i hi afegim una mica de brandi i ho flamegem. Un cop estigui cremat l’alcohol, hi afegim el brou de vedella, una mica de sal, una mica de crema de llet i la farina que hem barrejat amb l’aigua anteriorment.
La salsa ja estarà llesta.

Dels daus de vedella amb bolets:

En una paella hi posem una mica d'oli i els bolets nets tallats a trossos petits. Deixem que treguin l'aigua i els daurem bé. Els reservem.
En una cassola hi posem una mica d'oli i la ceba tallada ben petita. Quan està rossa hi tirem els daus de vedella salpebrats i els deixem coure al gust. Tenen de quedar rossos. Uns 2 minuts abans hi posem els bolets reservats.

Per acabar el plat:

En un plat hi posem els daus de vedella amb bolets i per sobre una mica de salsa al pebre verd.
Ja es pot servir el plat

35min


Recepta de cuina de Dauets de filet de vedella amb bolets de temporada i suau salsa al pebre verd

Dauets de filet de vedella amb bolets de temporada i suau salsa al pebre verd.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

603 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: