Dauets de filet de vedella amb bolets de temporada i suau salsa al pebre verd
Categoria:
Carns
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 400 g de filet de vedella tallat a daus petits
- 100 g de xampinyons o bolets de temporada
- 1 ceba petita
- Sal
- Pebre
- Oli d'oliva
Per la salsa al pebre verd:
- 20 g de farina de blat de moro
- Una mica d'aigua freda
- Boles de pebre verd
- Una mica de crema de llet
- 125 ml de brou de vedella
- Un rajolí de brandi
- Mantega
2 racions
Elaboració
De la salsa al pebre verd:
En un bol hi posem la farina de blat i l'aigua freda ho remanem i ho posem en una salsera.
A continuació, daurem la mantega en una paella, després hi fregim el pebre verd i hi afegim una mica de brandi i ho flamegem. Un cop estigui cremat l’alcohol, hi afegim el brou de vedella, una mica de sal, una mica de crema de llet i la farina que hem barrejat amb l’aigua anteriorment.
La salsa ja estarà llesta.
Dels daus de vedella amb bolets:
En una paella hi posem una mica d'oli i els bolets nets tallats a trossos petits. Deixem que treguin l'aigua i els daurem bé. Els reservem.
En una cassola hi posem una mica d'oli i la ceba tallada ben petita. Quan està rossa hi tirem els daus de vedella salpebrats i els deixem coure al gust. Tenen de quedar rossos. Uns 2 minuts abans hi posem els bolets reservats.
Per acabar el plat:
En un plat hi posem els daus de vedella amb bolets i per sobre una mica de salsa al pebre verd.
Ja es pot servir el plat
35min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
891 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.