Pomes bullides amb toc de pebre negre i orenga

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 pomes, preferentment Golden, petites
  • Oli d’oliva
  • Pebre negre mòlt
  • Orenga sec

2 racions

Elaboració

Pelem les pomes i les tallem en 4 trossos si són petites. Les posem en un cassó o una olla i les cobrim amb aigua freda. Quan bullen, són uns 15 minuts de cocció (en funció del gruix). Les escorrem i reservem. Les posem en un plat amb una mica de pebre negre mòlt, una mica d’orenga sec i un raig d’oli d’oliva.

20min


Recepta de cuina de Pomes bullides amb toc de pebre negre i orenga

Pomes bullides amb toc de pebre negre i orenga.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Pomes bullides amb toc de pebre negre i orenga

Pomes bullides amb toc de pebre negre i orenga.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

468 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!