Crema de pastanaga

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1 ceba
  • 500 g de pastanagues
  • 2 patates
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Netegem, raspem i tallem a trossos les pastanagues. Les reservem. Pelem les patates, les rentem i tallem a trossos. Les reservem.
En una olla amb oli, daurem la ceba ben picada. Quan estigui hi afegim la pastanaga i la patata, una mica de sal, ho cobrim amb aigua i ho bullim fins que estigui cuit, aproximadament uns 15-20 minuts.
Ho triturem fins aconseguir una crema fina. Hi afegim una mica d'oli i de pebre.
Comprovem el punt de sal i rectifiquem si fa falta.
Servim la crema calenta.

30min


Recepta de cuina de Crema de pastanaga
Crema de pastanaga.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1764 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: