Crema de pastanaga

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1 ceba
  • 500 g de pastanagues
  • 2 patates
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Netegem, raspem i tallem a trossos les pastanagues. Les reservem. Pelem les patates, les rentem i tallem a trossos. Les reservem.
En una olla amb oli, daurem la ceba ben picada. Quan estigui hi afegim la pastanaga i la patata, una mica de sal, ho cobrim amb aigua i ho bullim fins que estigui cuit, aproximadament uns 15-20 minuts.
Ho triturem fins aconseguir una crema fina. Hi afegim una mica d'oli i de pebre.
Comprovem el punt de sal i rectifiquem si fa falta.
Servim la crema calenta.

30min


Recepta de cuina de Crema de pastanaga

Crema de pastanaga.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2515 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: