Costellam de porc amb patates i arròs blanc
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 800 g de costellam de porc (unes 10 tires enganxades)
- 2 patates
- 150 g d'arròs
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
- Aigua
2 racions
Elaboració
Preescalfem el forn a 150 graus.
En una safata de forn hi posem oli i el costellam salpebrat, ho enfornem.
Mentre, es fa el costellam, pelem i rentem les patates i les tallem a daus. En una paella amb oli coem les patates salpebrades uns 15 minuts i les reservem.
En una olla amb aigua i sal fem l'arròs, l'escorrem i reservem.
De tant en tant, obrim el forn per si cal afegir-hi una mica d'aigua al costellam.
Quan el costellam porti uns 50 minuts, obrim el forn i afegim les patates a la safata amb el costellam perquè s'acabin de coure. Ho deixem uns 5 minuts i hi afegim l'arròs per escalfar-lo, ho deixem fer junt uns 3 minuts.
Sevim el costellar acompanyat amb l'arròs i les patates.
1h 5min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
716 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies