Truita de moniato, pastanaga i ceba
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 5 ous
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- 1 moniato
- Oli d'oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
Pelem i tallem a rodanxes o en dauets el moniato i les pastanagues.
Ho bullim amb aigua i sal, durant 10 minuts.
Mentre, en una paella, sofregim la ceba ben tallada amb una mica d'oli.
Quan el moniato i les pastanagues estiguin cuits, ho escorrem i ho afegim a la paella amb la ceba perquè es dauri uns minuts tot junt.
Batem els ous en un got, hi afegim sal i, tot seguit, afegim l'ou batut a la paella, amb la ceba, pastanaga i el moniato.
Deixem que es qualli per un cantó i, quan estigui daurat, li donem la volta.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
623 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies