Faves i pèsols a la catalana
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 300 g de faves desgranades
- 300 g de pèsols desgranats
- 2 cebes tendres
- 2 alls tendres
- 2 tomàquets petits madurs
- 2 talls de cansalada viada
- 4 trossos de botifarra negre
- Brou (just per cobrir)
- 3 Fulles de menta
- 1 fulla de llorer
- 1 branqueta de farigola
- Oli d'oliva verge
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
En una cassola amb una mica d'oli, fregim la cansalada viada tallada a trossets petits.
Un cop tenim la cansalada enrossida, hi afegim la ceba i els alls tot tallat molt petit i ho salpebrem.
Hi afegim el tomàquet ratllat i deixem que tot junt sofregeixi uns 10 minuts.
Hi afegim les faves, els pèsols, la menta, la branqueta de farigola i el brou just que ho cobreixi.
Rectifiquem de sal, hi posem els trossos de botifarra negre i tapem la cassola.
Ho deixem coure a foc baix, uns 20 minuts.
Abans de servir remenem i retirem les herbes.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2655 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.