Faves i pèsols a la catalana

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 g de faves desgranades
  • 300 g de pèsols desgranats
  • 2 cebes tendres
  • 2 alls tendres
  • 2 tomàquets petits madurs
  • 2 talls de cansalada viada
  • 4 trossos de botifarra negre
  • Brou (just per cobrir)
  • 3 Fulles de menta
  • 1 fulla de llorer
  • 1 branqueta de farigola
  • Oli d'oliva verge
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

En una cassola amb una mica d'oli, fregim la cansalada viada tallada a trossets petits.
Un cop tenim la cansalada enrossida, hi afegim la ceba i els alls tot tallat molt petit i ho salpebrem.
Hi afegim el tomàquet ratllat i deixem que tot junt sofregeixi uns 10 minuts.
Hi afegim les faves, els pèsols, la menta, la branqueta de farigola i el brou just que ho cobreixi.
Rectifiquem de sal, hi posem els trossos de botifarra negre i tapem la cassola.
Ho deixem coure a foc baix, uns 20 minuts.
Abans de servir remenem i retirem les herbes.

40min


Recepta de cuina de Faves i pèsols a la catalana

Faves i pèsols a la catalana.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2655 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: