Caldereta de llagosta

Categoria:
Típica de: Espanya → Menorca
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 llagosta femella d'un quilo més o menys
  • 1 ceba
  • 2 alls
  • Oli d'oliva
  • Aigua
  • Llesques de pa sec (segons el gust)

2 racions

Elaboració

Separem el cap i la cua de la llagosta. Reservem el líquid del cap i n'extraurem la melsa i els ous per a la picada.
En una cassola, enrossim les parts de la llagosta i les reservem.
En el mateix oli, hi posem la ceba tallada a dauets petits. Quan agafi color, hi afegim el tomàquet i ho deixem sofregir 10 minuts.
Retirem el sofregit, el passem per la batedora i el tornem a abocar a la cassola amb la llagosta.
Hi aboquem l'aigua i ho deixem bullir durant 10 minuts.
Mentre, preparem una picada amb la melsa i els ous juntament amb els alls, i ho afegim a la caldereta. Ho deixem bullir 5 minuts més i ho retirem del foc. Millor deixar reposar la caldereta un parell d'hores.
Abans de servir-la li donem un xup- xup perquè estigui calenta i l'acompanyem amb llesques de pa sec (opcional).

40min


Recepta de cuina de Caldereta de llagosta

Caldereta de llagosta.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

343 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!