Plat fred de pèsols i gambes

Es tracte d'una amanida especial que la podeu reservar per aquells dies que voleu menjar bé.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 400 g de pesols extra fins
  • 300 g de gamba vermella
  • 2 mangos
  • 120 g de salmó fumat a dauets

4 racions

Elaboració

Vullir els pèsols al vapor durant 15 minuts.
A part passar les gambes per la planxa amb un raig d'oli d'oliva verge i pelar-les.
Pelar els mangos i tallar-los a dauets petits (1x1x1 cm).
Es tracte d'un plat fred i per tan haurem de refredar els pèsols i les gambes abans d'unir amb la resta d'ingredients.
Amanir amb un raig d'oli d'oliva. Quasi bé no es necessari afegir sal.

20min

Notes

Es un primer ideal per exemple per combina'l amb uns calamars a l'andalusa de segon


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4987 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: