
Plat fred de pèsols i gambes
Es tracte d'una amanida especial que la podeu reservar per aquells dies que voleu menjar bé.
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
estiu
tardor
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 400 g de pesols extra fins
- 300 g de gamba vermella
- 2 mangos
- 120 g de salmó fumat a dauets
4 racions
Elaboració
Vullir els pèsols al vapor durant 15 minuts.
A part passar les gambes per la planxa amb un raig d'oli d'oliva verge i pelar-les.
Pelar els mangos i tallar-los a dauets petits (1x1x1 cm).
Es tracte d'un plat fred i per tan haurem de refredar els pèsols i les gambes abans d'unir amb la resta d'ingredients.
Amanir amb un raig d'oli d'oliva. Quasi bé no es necessari afegir sal.
20min
Notes
Es un primer ideal per exemple per combina'l amb uns calamars a l'andalusa de segon

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2166 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies per la sugerència . Ho provaré .
Moltes gràcies Qim. Ara ho miro.
Moltes agraït Quim, gràcies per la teva amistat. Sens dubte que probaré de fer la teva salsa doncs estic segur que estarà...
Molt agraït Rosa, un petó ben fort malgrat el COVID. No em considero cap xef ni molt menys només tinc ja una edat i he...
Heu d'esperar unes 24 hores com a mínim perquè quedin ben marinades les anxoves