Sopes de la postguerra

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres litres d'aigua
  • Un porro
  • Una ceba mitjana
  • Una pastilla de conentrat de carn o pollastre
  • Una branca d'api Dos ous
  • Pa sec
  • Sis patates de mida gran
  • Sal
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Una olla fonda
Un batedor de varetes
Un coldor gran
Un boldo de vidre
Una sopera de porcellana blanca
Quatre escudelles de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, pelem les patates, rentem les pells i les posem a l'olla amb: la pastilla de brou, el porro, la branca d'api, la ceba pelada, i deixem que cogui tot plegat durant quaranta cinc minuts.
Seguidament, ho passem tot plegat pel colador i ho posem a l'olla on acabarem de fer la sopa.
Hi afegim el pa fet a trossos, i deixem que cogui fins que el pa és ben tou.
Tot seguit, passem el batedor de varetes, i quan el pa ja està ben desfet, en un bol de vidre batem dos ous i els anem afegint tot remenant amb el batedor de varetes, ho corregim de sal, i ja tenim la sopa llesta per servir a taula amb la sopera, i les quatre escudelles.

1h 30min

Notes

Aquesta sopa, la feiem a casa en l'epoca de la pstguerra, i era part de la nostra subsistencia.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

30 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: