Pomes a la mel

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 pomes
  • 30 gr. de mantega
  • 30 gr. de mel
  • 30 gr. de panses
  • 10 gr. de pinyons

4 racions

Elaboració

Rentar bé les pomes. Treure el cor i pelar-les fins a la meitat perque no s'obrin durant la cocció. Posar-les en un recipient apte pel microones.
En un cassó, desfer la mamntega i adjuntar la mel, les panses i els pinyons.
Amb aquest preparat, omplir el cor de les pomes.
Coure al microones uns 8/10 minuts, depen de la clase de pomes escollides.

15min

Notes

A més de regar-les amb l'almíbar que desprenen, es poden acompanyar amb nata montada.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1515 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: