Pomes farcides

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis pomes tipus golden (de mida més aviat gran)
  • Aigua
  • Una pell de taronja
  • Una pell de llimona
  • Mitja branca de canyella
  • La meva bolonyesa (la trobareu a les meves receptes)
  • La meva beixamel (la trobareu a les meves receptes)
  • Formatge ratllat

6 racions

Utensilis

Una safata refractària gran
Uns estalvis
Una cassola fonda metàl·lica
Un estri per buidar fruites

Elaboració

Primerament agafem les pomes els hi tallem la part de dalt i amb l'estri per buidar fruites, les anem buidant sense arribar a baix del tot.
Tot seguit, les fiquem a la cassola cobertes d'aigua i amb les pells de taronja i llimona i la mitja branca de canyella, a foc mitjà fins que comencin a estar toves, les retirem del foc i les deixem refredar.
A part, fem la bolonyesa com explico a la meva recepta i un cop feta, la reservem.
Seguidament, fem la beixamel com explico a la meva recepta i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Un cop les pomes estiguin mig fredes, les posem a la safata refractària i les anem omplint amb la bolonyesa amb l'ajuda d'una cullera fins a dalt de tot. Tot seguit, les cobrim amb una mica de beixamel, les espolsem amb formatge ratllat i les enfornem a 180º, fins que veiem que el formatge esta ben daurat, i ja ho podem servir a taula amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

627 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!