"Beijus" de formatge

Categoria:
Recepta per
Típica de: Brasil → Bahia
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 g de formatge emmental ratllat
  • 100 g de mantega en pomada

Utensilis

Formes metà·lliques o de silicona.

Elaboració

Barregem el formatge amb la mantega fins a fer una pasta. Els posem al forn a uns 240º, que escalfarem mentre fem la pasta, fins que estiguin daurats.

Notes

És un aperitiu d'alta qualitat. Són una variant dels "beijus" típics de Bahia, al nordest del Brasil, i es fan també amb altres ingredients: farina de mandioca o tapioca. Tenen orígen índigena. Evidentment aquesta és una versió més actual.


Recepta de cuina de "Beijus" de formatge

Sortits del forn

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1546 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

4 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Mmmm! Deuen ser boníssims! I pel que sembla, molt senzills de fer.
Nani Nolla diu:
I recents sortits del forn no t'ho pots imaginar...
Els he fet avui per l'aperitiu i amb la cerveseta fresca, ideals.
Lourdes Xargayo diu:
Apuntada !!!!! tot el que porti formatge, per a mi es una delicia. Salutacions Nani.
Nani Nolla diu:
Ah! No petiu si de primer moment la mantega es fa líquida. Ja s'anirà assecant mentre es desfà el formatge. Poseu les formes en una safata. La casa fa una oloreta...

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: