Suquet de muxina de Tarragona

Categoria:
Típica de: Tarragona
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 muxines tallades a trossos
  • 3 patates esqueixades
  • 1/2 pebrot verd
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba mitjana
  • 1 fulla de llorer
  • 1 dent d'all
  • oli d'oliva
  • sal i pebre
  • 1/2 got salsa romesco
  • 1/2 got de vi blanc
  • fumet de peix

2 racions

Elaboració

Farem un sofregit amb la ceba, la pastanaga i el pebrot, tot tallat a dauets, i salpebrem. Quan estigui daurat hi afegim les patates, l'all talladet i la fulla de llorer i remenem durant un parell de minuts. Aboquem el vi blanc i deixem que arrenqui el bull i esperem un altre parell de minuts. Comprovem que les patates estiguin fetes.
Hi posem el fumet que cubreixi les patates i a foc mitjà ho deixem 10 minuts. Ara ja hi posem el peix i el romesco i foc mitjà 5 minuts més. Tapem la cassola i deixem reposar.

35min

Notes

Servim amb un vi ben fresquet. Un pa ben bo per a sucar. Aquest peix no l'havia menjat mai i l'altre dia un amic del Serrallo me'l va recomanar. Jo he fet el sofregit amb la ceba, la pastanaga i el pebrot tallat a dauets perquè m'agrada trobar-me'ls.
Això ha de ser a gust de cadascú. A més és ben econòmic: les moixanes m'han costat 4,90 € (mig quilo). No tenen espines, només una central. Ja us podeu imaginar com estava de bo. A part he fet un allioli per a mi que m'agrada molt.


Recepta de cuina de Suquet de muxina de Tarragona

Molt bo!

Recepta de cuina de Suquet de muxina de Tarragona

Vinguda de la peixeteria

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3377 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Pepi Faure Julián diu:
Boníssimmmmmmm

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: