Clotxa mini

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 pans petits individuals
  • 2 arengades
  • 2 tomàquet
  • 1 ceba
  • 2 dents d'all
  • oli d'oliva
  • vinagre

2 racions

Elaboració

Dessalarem l'arengada tal com vaig eplicar: dues hores en un recipient cuberta de llet.
L'escaterem amb paper de cuina. La fregirem amb l'oli d'oliva i els alls.
A l'últim moment hi abocarem un raig de vinagre i taparem uns minuts.
La traurem i l'esmicolarem. Pelarem els alls.
Fregirem el tomàquets i la ceba en el mateix oli de l'arengada.
Partirem els panets tal com es veu a la fotografia i traurem la molla.
Hi posarem a dins l'arengada esmicolada, el tomàquet, la ceba i l'all.
Ho amanirem amb oli d'oliva.

20min

Notes

Aquest plat és típic de la Ribera d'Ebre. El menjaven els pagesos quan anaven al tros.
Però la fan més gran: com un panet de 1/2 k. Quan la varem menjar ens va resultar massa. I vaig pensar que quan la fés a casa seria més petita.
Aquí la teniu. L'he servit amb una peça de terrissa de Miravet, on hi ha molts terrissaires, i un bon vi de la zona.


Recepta de cuina de Clotxa mini

Clotxa mini

Recepta de cuina de Clotxa mini

Han d'estar cubertes de llet

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2525 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: