Palaies fregides

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 palaies
  • oli d'oliva
  • farina
  • 2 branquetes de tomàquets petits
  • orenga

2 racions

Elaboració

Renterem les palaies i els hi treurem el cap (diuen que per fregir és millor no treure'l però jo ho faig).
Les salem.
Les enfarinem i fregim amb l'oli ben calent.
No he tret el serrell que tenen al costat ni la cua i les he pentinat amb el dits després d'enfarinar-les. Queden molt bones fregides.
Els tomàquets els he fregit, condimentats només amb orenga.

20min

Notes

És una recepta per a veure que el peix no necessita ser el més car de la parada per a ser el millor. I que la presentació ajuda a fer-lo encara més bo.


Recepta de cuina de Palaies fregides

Com són

Recepta de cuina de Palaies fregides

Emplatades

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4048 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Teresa Vives Mariné diu:
M'encanten les pelaies!!!
M'has fet agafar gana.
És un peix molt fi, i de molt bon gust,
Nani Nolla diu:
I a un preu tan assequible!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: