Pastissets de galeta i maduixa
Categoria:
Postres i dolços
Ingredients
- 250gr maduixes
- 8 galetes digestives
- 4 cullerades de melmelada de maduixa
- 250gr formatge cremos (philadelphia)
- 2 culleradetes de sucre glaç per decorar
4 racions
Elaboració
Tallar les maduixes a lamines i reservar-ne per decorar.
Untar una galeta amb la melmelada. Batre el formatge cremos fins que estigui esponjos i afegir-li el sucre glaç. Afegir aquesta mescla a la galeta untada de melmelada. Afegir al damunt unes lamines de maduixes. Damunt les maduixes s'hi afegira una mica del formatge cremos i al damunt s'hi posara una altra galeta. Al damunt de la galeta s'hi posara unes lamines de maduixes per decorar i s'espolsara una mica de sucre de glac pel damunt.
Repetir el procediment amb les galetes restants.
Refredar-ho 1 hora abans de servir-ho.
Bonissim i senzill.
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
907 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Quina pinta..... ben segur que la faré
Hola Fernanda, aquestes gotes, són unes boletes petites de xocolata especials per poder enfornar i no es desfan. Jo les...
Una recepte fantastica, em recorda el que fa la meva mare. Felicitats
Ben segur que si, només hi ha una manera de saber-ho. Gràcies Maria Angels.
Jo el faig iagual, soc una enamorada de l'all i oli.