Bomba de patata

Ingredients

  • 7 o 8 patates mitjanes
  • 500 grs de carn picada de vedella i de porc
  • Oli
  • Una ceba
  • Dos grans d'all
  • Un pebrot verd
  • Tomaca
  • Un raig de conyac
  • Un ou
  • 100 grs de formatge ratllat

5 racions

Elaboració

Primer bollirem les patates amb pell i un grapat de sal,
quan són cuites les pelem i les passem pel passapuré i
afegim un ou batut a la pasta.
A banda es fa el sofregit amb els alls, la ceba, el pebrot, la tomaca, la carn i el conyac.
En una safata per anar al forn afegim un rajolí d'oli i una primera capa de purë de patata,
al damunt afegim el sofregit, i finalment posem una segona capa de puré.
Posem el formatge ratllat al damunt i el gratinem al forn.

30min


Recepta de cuina de Bomba de patata

BOMBA DE PATATA

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3428 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Bona recepte !!! la paso a la lliste d`espera

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: