Bomba de patata
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						Tipus de plat: Lasanya
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 7 o 8 patates mitjanes
- 500 grs de carn picada de vedella i de porc
- Oli
- Una ceba
- Dos grans d'all
- Un pebrot verd
- Tomaca
- Un raig de conyac
- Un ou
- 100 grs de formatge ratllat
 5 racions
 5 racions
Elaboració
							Primer bollirem les patates amb pell i un grapat de sal, 
quan són cuites les pelem i les passem pel passapuré i
afegim un ou batut a la pasta.
A banda es fa el sofregit amb els alls, la ceba, el pebrot, la tomaca, la carn i el conyac.
En una safata per anar al forn afegim un rajolí d'oli i una primera capa de purë de patata, 
al damunt afegim el sofregit, i finalment posem una segona capa de puré.
Posem el formatge ratllat al damunt i el gratinem al forn.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						Cena fácil
 
						Etiquetes: 
						Cena fácil  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3472 visites.
 3472 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Ous i làctics
 Ous i làctics Altres
 Altres 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Carns
 Carns 
  Croquetes
 Croquetes 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram