Massa per fer pitzzes, i tambe enpanades

Ingredients

  • 12 cullerades de farina
  • 6 cullerades de llet
  • 6 cullerades d'oli
  • 6 cullerades de cervesa
  • Una culleradeta de llevadura de reposteria.

Elaboració

S'ajunten tots els ingredients,i s'amassa fins que no s'enganxa als dits i queda una massa fina.Si es una mica espesa si afegeix una mica de llet o cervesa,i si es massa clara i afegireu farina.un cop feta ja la podreu estira,i adorna del que desitgeu,Les empanades amb aquesta pasta també surten molt bones.es pot fer-ne una bona quantitat i posar-la al congelador.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2429 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Carmen vives diu:
Les cullerades de farina tenen que estar fins a sobreeixir.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: