Braves de moniato amb pesto

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Per a les braves de moniato:

  • 2 Moniatos petits (un per persona)

Per a la salsa pesto:

  • 1/2 Tassa d'alfàbrega fresca
  • 1/2 Tassa de julivert fresc
  • 1/2 All picat fi
  • 1/2 Tassa d'ametlles, o de pinyons o meitat i meitat (en total 1/2 tassa)
  • Sal marina sense refinar si no s'ha utilitzat la pasta de umeboshi i el miso
  • Una mica d'oli d'oliva

2 racions

Elaboració

De les braves de moniato:

Pelem i tallem a trossos com si fossin braves els moniatos.
Preescalfem el forn a 180 graus. En una safata de forn, posem els trossos de moniato amb una mica d'oli i sal marina.
Deixem cuinar uns 20 minuts aprox.
Mentre es cuinen, fem la salsa pesto.

De la salsa pesto:

Batem tots els ingredients amb la batedora, fins a obtenir una salsa no gaire líquida.

Per emplatar:

Posem els trossos de moniato i per sobre la salsa pesto.

25min


Recepta de cuina de Braves de moniato amb pesto

Braves de moniato amb pesto.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3297 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Carmen vives diu:
Crec que te que esta bona aquesta recepta, la probare.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: