
Braves de moniato amb pesto
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
Per a les braves de moniato:
- 2 Moniatos petits (un per persona)
Per a la salsa pesto:
- 1/2 Tassa d'alfàbrega fresca
- 1/2 Tassa de julivert fresc
- 1/2 All picat fi
- 1/2 Tassa d'ametlles, o de pinyons o meitat i meitat (en total 1/2 tassa)
- Sal marina sense refinar si no s'ha utilitzat la pasta de umeboshi i el miso
- Una mica d'oli d'oliva
2 racions
Elaboració
De les braves de moniato:
Pelem i tallem a trossos com si fossin braves els moniatos.
Preescalfem el forn a 180 graus. En una safata de forn, posem els trossos de moniato amb una mica d'oli i sal marina.
Deixem cuinar uns 20 minuts aprox.
Mentre es cuinen, fem la salsa pesto.
De la salsa pesto:
Batem tots els ingredients amb la batedora, fins a obtenir una salsa no gaire líquida.
Per emplatar:
Posem els trossos de moniato i per sobre la salsa pesto.
25min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2260 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies