Cassola d'espinacs amb pomes
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg d'espinacs
- 500 g de pomes Golden
- 40 g de panses
- 150 g d'escalunyes
- 2 nous de mantega
- ½ llimona
- una cullerada d'oli d'oliva
- sal
- pebre negre en gra
6 racions
Elaboració
Posa les panses en remull, en aigua tèbia.
Neteja els espinacs frescos, renta diverses vegades amb aigua corrent per eliminar la brutícia.
Pela les escalunyes, i talla en cubs petits, a continuació, fregeix en una paella amb una mica de mantega i una mica d'oli.
Treu els cors de les pomes, deixa la closca, talla a cubs petits i afegeix al sofregit d'escalunyes. (Reserva els talls, en forma de lluna, d’1 poma)
Agrega també les panses ben escorregudes del remull, junt amb els espinacs nets.
Afegeix sal, tapa i deixa coure a foc lent durant 7 minuts.
Després d'aquest temps, afegeix la pela ratllada de mitja llimona.
Per separat, salta la poma reservada i tallada a llunes en una mica de mantega ben calenta.
Quan estigui cuita, posa els espinacs en plats individuals i adorna amb trossos de poma.
Perfuma el plat, amb una generosa mòlta de pebre.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3587 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.