Cassola d'espinacs amb pomes

Ingredients

  • 1 kg d'espinacs
  • 500 g de pomes Golden
  • 40 g de panses
  • 150 g d'escalunyes
  • 2 nous de mantega
  • ½ llimona
  • una cullerada d'oli d'oliva
  • sal
  • pebre negre en gra

6 racions

Elaboració

Posa les panses en remull, en aigua tèbia.
Neteja els espinacs frescos, renta diverses vegades amb aigua corrent per eliminar la brutícia.
Pela les escalunyes, i talla en cubs petits, a continuació, fregeix en una paella amb una mica de mantega i una mica d'oli.
Treu els cors de les pomes, deixa la closca, talla a cubs petits i afegeix al sofregit d'escalunyes. (Reserva els talls, en forma de lluna, d’1 poma)
Agrega també les panses ben escorregudes del remull, junt amb els espinacs nets.
Afegeix sal, tapa i deixa coure a foc lent durant 7 minuts.
Després d'aquest temps, afegeix la pela ratllada de mitja llimona.
Per separat, salta la poma reservada i tallada a llunes en una mica de mantega ben calenta.
Quan estigui cuita, posa els espinacs en plats individuals i adorna amb trossos de poma.
Perfuma el plat, amb una generosa mòlta de pebre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3587 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Carmen vives diu:
Segur que ho provaré, es un altra manera de fer els aspinacs

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: