Risotto de Porros amb Avellanes i panses
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams d'arròs per risotto.
- 1 porro de mida mitjana, picat en trossos petits.
- Mantega per cuinar.
- 1 dl de vi blanc sec o brou.
- De 6 a 7 dl de brou.
- De 2 a 3 cullerades de crema de llet.
- Una mica de sal i pebre.
- 75 g d'avellanes, picades.
- 50 grams de Sultanes.
4 racions
Elaboració
Ofega l'arròs i el porro en la mantega, remenant constantment.
Desglaça amb el vi blanc o brou.
Aboca el brou gradualment, remenant sovint.
Cou de 15 a 20 minuts a foc lent.
Afegeix la crema de llet i assaona amb sal i pebre.
Serveix el risotto en els plats, i guarneix amb les avellanes i panses.
En comptes d'avellanes i panses pots adornar amb llesques de cansalada fregida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1667 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.