Risotto de Porros amb Avellanes i panses
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams d'arròs per risotto.
- 1 porro de mida mitjana, picat en trossos petits.
- Mantega per cuinar.
- 1 dl de vi blanc sec o brou.
- De 6 a 7 dl de brou.
- De 2 a 3 cullerades de crema de llet.
- Una mica de sal i pebre.
- 75 g d'avellanes, picades.
- 50 grams de Sultanes.
4 racions
Elaboració
Ofega l'arròs i el porro en la mantega, remenant constantment.
Desglaça amb el vi blanc o brou.
Aboca el brou gradualment, remenant sovint.
Cou de 15 a 20 minuts a foc lent.
Afegeix la crema de llet i assaona amb sal i pebre.
Serveix el risotto en els plats, i guarneix amb les avellanes i panses.
En comptes d'avellanes i panses pots adornar amb llesques de cansalada fregida.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1141 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c