Risotto de Porros amb Avellanes i panses

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 grams d'arròs per risotto.
  • 1 porro de mida mitjana, picat en trossos petits.
  • Mantega per cuinar.
  • 1 dl de vi blanc sec o brou.
  • De 6 a 7 dl de brou.
  • De 2 a 3 cullerades de crema de llet.
  • Una mica de sal i pebre.
  • 75 g d'avellanes, picades.
  • 50 grams de Sultanes.

4 racions

Elaboració

Ofega l'arròs i el porro en la mantega, remenant constantment.
Desglaça amb el vi blanc o brou.
Aboca el brou gradualment, remenant sovint.
Cou de 15 a 20 minuts a foc lent.
Afegeix la crema de llet i assaona amb sal i pebre.
Serveix el risotto en els plats, i guarneix amb les avellanes i panses.
En comptes d'avellanes i panses pots adornar amb llesques de cansalada fregida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

778 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Carmen vives diu:
La crema de que es? me inmagino de formatge
Joan Corminas diu:
Amiga Carme:
La crema es tracta de crema de llet o nata, ja he afegit l'aclariment a la recepta.
Espero que hagi aclarit el teu dubte.
Amb una forta abraçada
Joan.c


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!