Coca de porros i formatge brie

Ingredients

  • 200 gr. de pasta de full
  • 500 gr. de porros
  • Formatge brie
  • 1 ou
  • Farigola
  • Sal
  • Pebe.

4 racions

Elaboració

En un cassó amb mantega, poseu a coure el porro tallat a juliana i condimenteu-lo amb sal i pebre.
Deixeu-lo coure a foc lent fins que sigui cuit.
Estireu la pasta de full i doneu-li la forma que vulgueu. Afegiu-hi una mica de sal, pebre i farigola i pinteu els costats amb ou batut. poseu-la a coure al forn a una temperatura ade 180-200 graus durant 8-10 minuts.
Quant la pasta sigui cuita, traieu-la del forn i poseu-la a sobre del marbre. Col.loqueu el formatge brie al damunt, i torneu-ho a posar al forn uns 4-5 minuts fins que el formatge es desfaci una mica.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

926 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: