Salsa per acompanyar carns

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 30 grams d'olives verdes
  • Una mica de julivert
  • 70 gr de mantega
  • 20 gr d'olives negres

4 racions

Elaboració

Picar las olives verdes,junt amb el julivert i la mantega,Remenar fins que quedi ben lligat.
Es tira per damunt de la carn que és-tara ben calenta.
Decorarem el plat amb les olives negres tallades a rodones.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2816 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: