Salsa per acompanyar carns

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 30 grams d'olives verdes
  • Una mica de julivert
  • 70 gr de mantega
  • 20 gr d'olives negres

4 racions

Elaboració

Picar las olives verdes,junt amb el julivert i la mantega,Remenar fins que quedi ben lligat.
Es tira per damunt de la carn que és-tara ben calenta.
Decorarem el plat amb les olives negres tallades a rodones.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2925 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: