Pastissets de truita

Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g de patates
  • 200 g de ceba
  • 4 ous
  • 80 g de pernil ibèric
  • Una culleradeta de Royal
  • Oli i sal

4 racions

Elaboració

Pelem, tallem i fregim les patates i la ceba com per fer una truita.
Deixatem els ous i els barregem amb les patates i la ceba fregides.
Afegim el llevat i el pernil fet a trossets.
Engrassem els motllos de silicona i els omplim amb la barreja que hem fet.
Fiquem al forn, ja calent, i els deixem coure a 180 graus durant uns 15 minuts, fins que cuallin.
Els deixem refredar una mica i els servim amb paperets de rebosteria.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

393 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!