Pastis de la diada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pasta de full
  • Crema pastissera [Veure recepta]
  • Farina
  • 36 cireres vermelles confitades
  • Cigrons secs
  • Gelatina de poma

6 racions

Utensilis

Corró per estirar la pasta de full
Corró per punxar la pasta
Safata de cartró amb blonda
Una mànega pastissera amb un broc mitja
Una placa pel forn amb un full de paper sulfurat
Un cassó petit
Un batedor de varetes
Un pinzell

Elaboració

Primerament, fem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i un cop feta la deixem refredar.
Seguidament, espolsem farina en el marbre de la cuina, i amb el corró estirem la placa de pasta de full, i tot seguit la punxem.
A continuació, tallem la pasta a 20 centímetres d'ample i 35 de llarg, la posem a la placa del forn amb el paper sulfurat, la cobrim amb els cigrons secs, i la enfornem a 180º, fins que veiem que la pasta de full ja és cuita i daurada.
Tot seguit retirem els cigrons, la posem damunt la safata de cartró, i acabarem de fer el pastís de la següent manera: amb la mànega pastissera omplim tota la superfície del pastís amb la crema, i seguidament, posem les cireres en fila recta, conformant les quatre barres, i ja per acabar, en un cassó amb mig dit d'aigua, desfem una mica de gelatina de poma, pintem tot el pastís amb l'ajuda d'un pinzell, deixem refredar uns cinc minuts, i ja tenim la coca de la Diada a punt per servir a taula.

1h 30min


Recepta de cuina de Pastis de la diada
per Quim Lleonart

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1523 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: