Arengada escabetxada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 arengades
  • unes herbes lligades: llorer, orenga, julivert i farigola
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba mitjana
  • 1 pebrot vermell
  • 2 tasses (cafè amb llet) d'oli d'oliva
  • 1 tassa (cafè) de vinagre Forum
  • 1 tassa (cafè) de Xerès
  • sal, pebre negre i pebre vermell
  • 4 dents d'all
  • 1 l de llet

4 racions

Elaboració

Posarem les arengades en llet que les cubreixi un parell d'hores.
Les traurem, escatarem i assecarem amb paper de cuina.
En una paella les fregirem amb una mica d'oli.
Un cop fregides les traiem i reservem.
Afegirem la resta de l'oli a la paella i hi posarem la pastanaga tallada a rodanxes, el pebrot a tires, la ceba en juliana, els alls sencers i pelats i el manat d'herbes.
Ho salpebrarem i deixarem que es cogui a foc lent uns 10/15 minuts.
Acte seguit hi posarem les arengades que teniem reservades i abocarem el Xerès.
Deixarem que l'escabetx agafi el gust de les arengades uns 10 minuts i llestos.

35min

Notes

Aquest plat el vaig fer dos dies abans de menjar-lo. El vam tenir a la nevera i el vaig escalfar lleugerament en el moment de servir-lo.


Recepta de cuina de Arengada escabetxada

Escabetxada
per Nani Nolla

Recepta de cuina de Arengada escabetxada

Dessalada
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

998 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Dolça diu:
No se m'hagués acudit mai escabetxar arengada salada.
Ha d'estar ben bona!
Nani Nolla diu:
Està boníssima.
Petonets Dolça.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!