Arengada escabetxada
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 arengades
- unes herbes lligades: llorer, orenga, julivert i farigola
- 1 pastanaga
- 1 ceba mitjana
- 1 pebrot vermell
- 2 tasses (cafè amb llet) d'oli d'oliva
- 1 tassa (cafè) de vinagre Forum
- 1 tassa (cafè) de Xerès
- sal, pebre negre i pebre vermell
- 4 dents d'all
- 1 l de llet
4 racions
Elaboració
Posarem les arengades en llet que les cubreixi un parell d'hores.
Les traurem, escatarem i assecarem amb paper de cuina.
En una paella les fregirem amb una mica d'oli.
Un cop fregides les traiem i reservem.
Afegirem la resta de l'oli a la paella i hi posarem la pastanaga tallada a rodanxes, el pebrot a tires, la ceba en juliana, els alls sencers i pelats i el manat d'herbes.
Ho salpebrarem i deixarem que es cogui a foc lent uns 10/15 minuts.
Acte seguit hi posarem les arengades que teniem reservades i abocarem el Xerès.
Deixarem que l'escabetx agafi el gust de les arengades uns 10 minuts i llestos.
35min
Notes
Aquest plat el vaig fer dos dies abans de menjar-lo. El vam tenir a la nevera i el vaig escalfar lleugerament en el moment de servir-lo.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3649 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.