Plàtans al tofe

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre plàtans mitjans (un per comensal)
  • Mig litre de nata líquida
  • Un pot de nata en esprai
  • Mantega (no margarina)
  • 300 grams de sucre
  • Un raig de conyac
  • Quatre ous batuts
  • Farina
  • Pa ratllat
  • Oli de Girasol
  • Paper de cuina

4 racions

Utensilis

Un batedor de varetes
Un cassó gran
Paper de cuina

Elaboració

Agafem els plàtans, i els tallem en quatre trossos (primer a lo llarg en dues meitats, i després a lo ample).
Els passem: per farina, després per ou batut, i ja per fi els passem pel pa ratllat.
Seguidament, els fregim en una paella amb oli de Girasol, i quan són fregits, els posem damunt un paper de cuina. Els posem en forma de creu en plats individuals, i els reservem.
A part en un cassó, posem el sucre, una mica d'aigua, i fem un caramel. Quan ja està fet un caramel de color fosc i afegim la nata líquida, la mantega, i un raig de conyac, i anem remenant amb les varetes fins que tenim una crema ben fina.
Cobrim els plàtans amb aquesta crema, i en el centre dels plàtans, fem un rosetó amb la nata en esprai, i ja els tenim llestos per servir.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1115 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: