Ous a la Riojana

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → La Rioja
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit ous
  • Tomàquet fregit de pot
  • Quatre alls laminats
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pesols bullits
  • 200 grams de xoriç ( xistorra ), tallats a rodelles
  • Ví blanc

4 racions

Utensilis

Quatre cassoletes de terrissa, de mida mitjana.

Elaboració

En un cassó amb oli d'oliva, fregim : els alls i el xoriç. Seguidament afegim el tomàquet fregit, els pesols, i un raig de ví blanc. Quan ja és cuit, anem repartint-ho entre les quatre cassoletes. Després en cada cassoleta, esclatem dos ous, afegim un polsim de sal, i ho enfornem a 180º, fins que tot el conjunt, és ben cuallat, i ja ho podrem servir.

30min

Notes

Aquest plat, és ideal servir-lo amb un bò pa de pagès.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2843 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: