Cigrons estofats a la Riojana

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya → La Rioja
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 700 grams de cigrons cuits
  • Sis xoriçets petits tipus "cantimpalo"
  • Quatre talls de cansalada de panxeta tallada gruixuda
  • Tres cullerots de sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Mig litre de brou casolà de pollastre (el trobareu a les meves receptes)
  • Una ceba picolada
  • Una fulla de llorer
  • Tres alls aixafats
  • Dues cullerades de carn de pebrots xoriçers
  • Vi blanc
  • Sal
  • Oli d'oliva

6 racions

Utensilis

Una cassola fonda metal·lica
Sis plats fondos de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: els xoriçets, la cansalada tallada a trossos regulars, el llorer, la ceba i els alls aixafats.
Quan tot plegat és mig cuit, afegim: els sofregit de tomàquet i la carn de pebrots xoriçers.
Tot seguit afegim el vi blanc i deixem que redueixi.
A continuació, afegim el brou de pollastre i deixem que arrenqui el bull durant vint minuts.
Seguidament, afegim els cigrons, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts més i ja ho podrem escudellar a taula.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

833 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!