Arros amb broquil i bacalla

Ingredients

  • 100 grs. de bacallà salat(sense dessalar)
  • 1/2 bróquil ( només les flors i separades en talls no massa grans)
  • 1 ceba gran
  • 2 grans d'all
  • Tomàquet natural ratllat (o de llauna)
  • Julivert
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • 400 grs. arrós bomba o rodó de pals
  • Aigua o caldo suau de carn ( pots fer meitat d'aigua i meitat de caldo d'au)

4 racions

Elaboració

- Cremar a la flama el bacallá sense dessalar-lo , quan està ennegrit, fregar una mica amb paper de cuina, desfilar-lo i reservar
- trencar la flor del bróquil en flors no gaire grans i reservar
- Amb la ceba picada, l'all, el juliver i el tomàquet, preparar un sofregit ben fet
- Quan el tinguem a punt, afegir-hi els talls de bróquil i el bacallà, donar-hi uns tombs i tirar-hi el brou.
- deixar que doni un bull ( uns 10 mnts.)afegir l'arrós i coure a foc fort uns deu minuts
- rectificar de sal."COMPTE!!" com que el bacallà es salat que no ens passem de sal
- continuem la cocció 4 minuts a foc mitg i quatre mes a foc molt lent
- apagar i deixar reposar cinc minutets tapat amb un drap i a taula

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2570 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: