Suquet de gambes
Ingredients
- 24 gambes
- 400 grms. de patates pelades i trossejades
- 2 cebes mitjanes ratllades
- 2 tomaquets madurs pelat
- La polpa de 2 nyores
- 1 copa de conyac
- 2 litres de brou de peix
- Sal oli d'oliva
- Pebre
4 racions
Elaboració
En un perol de ferro, fregir les gambes i flamejar amb el conyac.
Retirar les gambes.En el mateix oli posar la ceba ratllada i fregir fins que estigui daurada.
Afegim el tomaquet i la nyora, fregir tot junt.
Seguidament afegir les patates i ofegarles amb el sofregit.
Afegim el brou de peix i deixem coure de 15 a 18 minuts.
Posem les gambes, rectifiquem de sal i pebre i deixem coure 5 minuts mes
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
848 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda. Perdona el retard amb contestar. No havia vist el teu comentari. No se que dirte sempre ho faig amb espinac....
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones. Graçies Salutacions
Hola Teresa. Em fas molt contenta amb el teu comentari. Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent. Moltes...
Hola Eulalia Vaig fer el pastis de croissants i em va quedar bonissim Es molt façil i per un sopar es fantastic El...
Moltes gracies Eulalia i Quim