Pastis Alaska

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una barra de gelat de vainilla o torró
  • Dotze clares d'ou
  • Un polsim de sucre

6 racions

Utensilis

Batedora elèctrica, amb varetes.

Elaboració

Primer de tot, encenem el gratinador del forn.
En un bol, amb l'ajud de la batedora elèctrica, muntem les clares. Quan són mig muntades, espolsem amb una mica de sucre, i seguim muntant.
A part, posem la barra de gelat en la safata on ho servirem. Un cop ben muntades les clares, les posem damunt el gelat, cobrint-lho ben bé.
Seguidament, ho posem en el gratinador, fins que les clares agafen un color torradet, i ja ho podrem servir en la mateixa safata.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1163 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: