Pastis Alaska

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una barra de gelat de vainilla o torró
  • Dotze clares d'ou
  • Un polsim de sucre

6 racions

Utensilis

Batedora elèctrica, amb varetes.

Elaboració

Primer de tot, encenem el gratinador del forn.
En un bol, amb l'ajud de la batedora elèctrica, muntem les clares. Quan són mig muntades, espolsem amb una mica de sucre, i seguim muntant.
A part, posem la barra de gelat en la safata on ho servirem. Un cop ben muntades les clares, les posem damunt el gelat, cobrint-lho ben bé.
Seguidament, ho posem en el gratinador, fins que les clares agafen un color torradet, i ja ho podrem servir en la mateixa safata.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1151 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: