Truita d'alls tendres

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Tres ous batuts
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Sis alls tendres tallats a trocets

ElaboraciĂł

En una paella amb poc oli, fregim els alls tendres, amb un polsim de sal.
Seguidament, afegim els ous batuts, i fem una truita rodona, Quan ĂŠs cuita, ja la tenim llesta per servir a taula.

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Truita d'alls tendres

Enllaça aquesta recepta:

1132 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!