Arengades o sardines de costa sobre llit de pebrot vermell
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						
						
						
						
													Dificultat: Inexperts
						
						
Ingredients
- 3 arengades fresques, 1 pebrot vermell, oli.
 1 racions
 1 racions
Elaboració
							Obrir i netejar les arengades, en una paella fregir-les amb oli d' oliva. Apart  en un plat posar el pebrot vermell a tires.
Presentar el plat amb les arengades sobre les tires de pebrot i amb una mica del oli de la paella de fregir-les al damunt.
Es un plat molt senzill de fer i molt gustós , sobretot per la barreja de dolç i salat dels productes. Al pebrot no hi poso sal perqué les arengades ja en porten.
Es un petit record per la meva àvia que sempre mel feia cuan jo era petita i encara ara en gaudeixo com una nena del plat.
														
 Etiquetes: 
						Arengades
 
						Etiquetes: 
						Arengades  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4737 visites.
 4737 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)


 60 min.
 60 min. 
  Carns
 Carns Postres i dolços
 Postres i dolços 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  Tapes
 Tapes 
  Altres
 Altres 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram