Tallarines fregides amb gambetes
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 paquet de 1/4 de tallarines
- 2 Cebes
- 4 tomàquets mitjanets
- 1 bossa petita de gambes pelades (congelades)
- Oli
- Sal
- Pebre negre
- Orenga en pols
- Un raig de vi blanc (optatiu)
4 racions
Elaboració
Bulliu les tallarines, al dente (10-12 minuts). Un cop estiguin bullides, les poseu en una escorredora per a que quedin ben escorregudes.
Sofregiu la ceba, quan estigui daurada, hi poseu el tomàquet afegint-hi una mica de sal, pebre i la orenga en pols. Gairebé al final, hi poseu el raig de vi blanc. Quan veieu que el vi s'ha semat hi tireu les gambetes i li 45doneu un parell de tombs.
Tot seguit hi incorporeu les tallarines i que fregeixi tot junt una estona, tenint cura d'anar-ho remenant...
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1896 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.