Anques de granota, amb allets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Set parells d'anques de granota,( van de dos en dos)
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Tres bitxos petits( caienes)
  • Tres alls laminats

1 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa, de mida mitjana.

Elaboració

En una cassola de terrissa de mida mitjana, posem a fregir amb oli d'oliva, els alls, i els bitxos. Tot seguit, afegim les anques salades, i tapem la cassola.
Les remenem una vegada, i quan són cuites, les traiem a taula en la mateixa cassola tapada, i !! bon profit !!

30min

Notes

Les anques de granota, les podem trovar tot l'any, en els centres de congelats La Sirena.
El pa ideal per acompanyar aquest plat, és el pa de pagès.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2797 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: