Tàrtar de fumats

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 grs. de salmó fumat
  • 150 grs. de bacallà fumat
  • 150 grs. de tonyina fumada
  • 2 o 3 pebrots del "Piquillo"

Per la vinagreta:

  • Tàperes
  • Cogombrets amb vinagre
  • Ceba tendra
  • Vinagre suau (De poma, per exemple)
  • Oli d'oliva verge extra

4 racions

Elaboració

Farem una vinagreta amb els ingredients abans esmentats, picant-los molt petitets i afegint-hi un rajolí del vinagre i l'oli d'oliva.
Picarem també petit, els fumats i el pebrots del piquillo i en un bol ho barrejarem tot amb la vinagreta.
Posarem el resultat en un motlle a sobre el plat, el decorarem al nostre gust i retirarem el motlle en el moment de servir-lo.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1074 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Eduard Lluis Palaus diu:
He tingut un ratet en mig de la mudança que estic fent(Barcelona-Malgrat de mar)i he penjat un parell de receptetes, espero fer-ho més sovint d'aqui uns dies i desitjo que us agradin.
Eduard.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: