Escudella de col

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 litres d'aigua
  • 1/2 col
  • 150grms de sigrons cuits
  • 1 butifarra negra
  • 1/2 butifarra blanca (de les primes)
  • Coll de corder tallat petit
  • Costella de tusino tallada petita
  • Sal
  • 1 pastilla de caldo
  • 50grms. d'arros
  • 50grms. de fideus perla

6 racions

Elaboració

Posar a l'olla, l'aigua, el corder,la costella, la sal i la pastilla de brou.
Deixar que bulli tapat a foc suau 60mts.
Afegirem, la col tallada a juliana, els sigrons i deixarem que bulli uns 10 minuts.
Afegirem l'arros i els fideus, deixarem 10 minuts mes.
Per ultim posarem les 2 botifarres a talls de 2 cm.
Deixem 5 minuts mes i ja es pot servir

1h 30min

Notes

Servir molt calenta


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1389 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: