Crussantets farçits

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1 bossa de crussantets de la marca que mes agradi.
  • 1 pot de maionesa
  • 2 ous durs
  • 1 potet petit d'olives farçides
  • 2 llaunetes d'atun
  • Unes tires de pebrot vermell escalibat, o uns piquillos
  • (opcional) unes fulles d'ansiam tallades a juliana

5 racions

Elaboració

Obrir els crussantets, treure una mica de molla
En un bol, possar l'atun ben escorregut, els ous durs ratllats.Les olives a rodaxes i el pebrot picadet menut, i si es vol l'ansiam.
Ho barrejem tot amb unes cullerades de maionesa, fins que quedi amalgamat.
Farsirem els crusantes, els taparem amb paper film, i els deixarem a la nevera .

10min

Notes

Son ideals per berenars, sopars informals, tambe per aperitius


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1029 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: