Arròs amb llamàntol

Categoria:
Origen: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Llamàntol gros i encara viu
  • 1 Ceba grossa
  • 1 Tros de pebrot verd i un tros de vermell
  • 2 Alls per al sofregit
  • 400 g d’Arròs de gra rodó
  • 1 litre de brou de peix
  • 4 Tomàquets
  • Oli d'oliva

Per la picada:

  • 2 Alls
  • 1 Branca de julivert
  • La polpa d’una nyora remullada

4 racions

Elaboració

Partim el llamàntol a rodelles (aprofitant tot el suc que en surti).
En una cassola de terra, hi posem un raig d’oli i saltem el llamàntol.
El reservem per a més endavant.
A la mateixa cassola on hem enrossit el llamàntol, hi enrossim la ceba, junt amb els dos pebrots tallats a trossos petits.
Després ratllem els tomàquets i fem un bon sofregit.
Aboquem el brou calent a la cassola i, quan arrenqui el bull, hi tirem l’arròs i ho fem bullir fort durant 13 minuts.
Abans que acabi de coure’s l’arròs, hi afegim el llamàntol.
També a l’últim moment fem la picada. Amb l’all, el julivert i la polpa de la nyora.I li tirem.
Després de deixar-ho bullir 13 minuts tanqueM el foc i tapem la cassola.
DeixeM que reposi uns 5 minuts.
Ja es pot servir. No té de quedar caldós.

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1054 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!