Quiche de porros

Ingredients

  • 1 làmina de pasta brisa refrigerada
  • 3 porros grossos
  • 3 cebes grosses
  • 1/5 de cervesa
  • 100 g de formatge emmental ratllat
  • Sal, pebre i llorer

6 racions

Elaboració

Folreu amb la pasta brisa un motlle de parets baixes i desmotllable.
Peleu i talleu esl porros i les cebes molt fins. Poseu a coure, amb una mica d'oli o mantega, la ceba i els porros, quan estiguin sofregits, afegiu-hi la fulla de llorer, sal, pebre i la cervesa. Deixeu-ho coure fins que estigui tot ben tou.
Aboqueu-ho tot damunt el quiche, empolseu-lo amb el formatge ratllat i poseu-ho al forn a 180ºC durant 30 minuts.

1h

Notes

Deixeu evaporar molt el liquid, així quedarà més espessa la farça


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3177 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: