Quiche de porros
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 làmina de pasta brisa refrigerada
- 3 porros grossos
- 3 cebes grosses
- 1/5 de cervesa
- 100 g de formatge emmental ratllat
- Sal, pebre i llorer
6 racions
Elaboració
Folreu amb la pasta brisa un motlle de parets baixes i desmotllable.
Peleu i talleu esl porros i les cebes molt fins. Poseu a coure, amb una mica d'oli o mantega, la ceba i els porros, quan estiguin sofregits, afegiu-hi la fulla de llorer, sal, pebre i la cervesa. Deixeu-ho coure fins que estigui tot ben tou.
Aboqueu-ho tot damunt el quiche, empolseu-lo amb el formatge ratllat i poseu-ho al forn a 180ºC durant 30 minuts.
1h
Notes
Deixeu evaporar molt el liquid, així quedarà més espessa la farça
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2924 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.