Becada rostida amb torrada del seu fetge

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya i França
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 becades
  • 200 gr de ceba picada fina
  • 30 gr de salsa de tomàquet casolana
  • 4 torrades de pa
  • 50 gr de brandi
  • 100 gr d'oli
  • 1 branca de farigola

4 racions

Elaboració

Pelar i netejar les becades respectant la pell, desossar pits i cuixes i ho salem. Desar la carcassa i recuperar els interiors i reservar.
Posar oli en una paella i daurar la carn, coure 6 minuts, treure i reservar, deixant-la reposar. Ofegar la ceba picada en l'oli de rostir les becades . Afegir la carcassa i flamejar amb el brandi, retirar els ossos, triturar i colar. Arreglar de sal.
Saltar els intestins amb una mica de ceba picada i farigola, afegir la salsa de tomàquet casolana, flamejar amb brandi, coure 3 minuts i reservar.
Torrar 4 llesques de pa, untar-hi els intestins.
Col.locar les becades rostides i cobrir amb la salsa.
NOTES
No fer excessivament les becades, que el tall del pit tingui color rosat. Tots els sucs deixin anar al reposar, afegir-los a la salsa.
Rostir el cap, els seus cervells són molt apreciats i el pic identifica l'au.

20min

Notes

Podem tenir les becades congelades


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2971 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: