Sopa montanyesa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 litres d'aigua
  • 1kgm. de patates
  • 1/2 KGM. De cebes
  • 4 ous
  • 50grms de mantega
  • (sofregit)1 ceba petita, 3 grans d'all tomata

6 racions

Elaboració

Es posa l'aigua a bullir amb sal.
Es ratllan les patates i les cebes i es posan al olla, deixar bullir fins que estiguin cremoses.
Mentrestant farem un sofregit amb la ceba all i tomaquets, el colarem damunt la sopa, deixarem 5 minuts mes al foc.Afegim la mantega i els ous batuts.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1258 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: