Salsa per amanides

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 2 tomaquets madurs
  • 2 cullerades de vinagre
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 gra d'all
  • 1 troçet de bitxo
  • 1/2 cullerade de pebre vermell
  • Sal

6 racions

Elaboració

Escaldem les tomaquets, les refresquem i pelem, les partim per la mitat i treiem totes les llavors.
Les posem al vas del pimer junt amb l'all el bitxo, la sal i pebre vermell.
Tritura i afegir poc a poc l'oli i vinagre.
Rectificar de sal si es menester

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

937 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!